Autoelektronika MS je specijalizovani servis za popravku najrazličitijih kvarova kada je u pitanju auto-elektronika vašeg vozila.

Adresa:
Sanska 40, 22300 Stara Pazova
Radno vreme:
Pon.-pet. 9.00 - 18.00
Subotom 9.00 - 15.00
Telefon:
+381 60 666 06 02
Email:
malbasicgm@gmail.com

Image Image

Auto-elektronika
Dijagnostika kvarova

Autoelektronika MS je specijalizovani servis za popravku najrazličitijih kvarova kada je u pitanju auto-elektronika vašeg vozila. Dugogodišnje iskustvo, veliki broj automobila sa rešenim kvarovima, te servis elektronike na svim evropskim modelima, čine naš servis pristupačnim velikom broju klijenata. Servis autoelektronike obavljamo na svim modelima velikog broja auto brendova kao što su: BMW, Mercedes, VW, Audi, Škoda, Seat, Opel, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Citroen.

ADAS - kalibracija kamere

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) su skup različitih tehnologija koje se koriste u automobilima kako bi se poboljšala sigurnost vožnje i pomoglo vozaču u rukovanju automobilom. Kalibracija kamere je jedan od važnih koraka kada je u pitanju instaliranje i održavanje ADAS sistema.

Kalibracija kamere se odnosi na postavljanje kamere u automobilu na određenu poziciju i podešavanje parametara kamere kako bi se osiguralo da se slike pravilno prikazuju. Ova kalibracija je važna jer se na taj način osigurava da ADAS sistem pravilno funkcioniše i da se vozaču pružaju tačni podaci.

Detaljnije
ADAS - kalibracija kamere

Blog

EGR ventil

EGR ventil

26. Avg 2020.

Kod naših vozača još uvek vlada verovanje da je EGR ventil potpuno nepotreban i na njegovu neispravnost reaguju tek kada dođe do većeg oštećenja motora . Međutim , stvari su mnogo komplikovanije.

Detaljnije
DPF filter problemi

DPF filter problemi

21. Jul 2020.

DPF ili eng: diesel particulate filter često pod nazivom FAP fra: filtre à particules je najprostije rečeno filter čestica čađi i nalazi se u sastavu izduvnog sistema automobila. Svrha mu je da smanji emisiju štetnih izduvnih gasova...

Detaljnije
Lambda sonda

Lambda sonda

25. Jun 2020.

Lambda sonda ima zadatak da pošalje određen naponski signal elektronskoj upravljačkoj jedinici (ECU) koja zahvaljujući njemu prepoznaje trenutni sastav smeše vazduha i goriva.

Detaljnije