Autoelektronika MS je specijalizovani servis za popravku najrazličitijih kvarova kada je u pitanju auto-elektronika vašeg vozila.

Adresa:
Sanska 40, 22300 Stara Pazova
Radno vreme:
Pon.-pet. 9.00 - 18.00
Subotom 9.00 - 15.00
Telefon:
+381 60 666 06 02
Email:
malbasicgm@gmail.com

Blog

EGR ventil

EGR ventil

26. Avg 2020.

Kod naših vozača još uvek vlada verovanje da je EGR ventil potpuno nepotreban i na njegovu neispravnost reaguju tek kada dođe do većeg oštećenja motora . Međutim , stvari su mnogo komplikovanije.

Detaljnije
DPF filter problemi

DPF filter problemi

21. Jul 2020.

DPF ili eng: diesel particulate filter često pod nazivom FAP fra: filtre à particules je najprostije rečeno filter čestica čađi i nalazi se u sastavu izduvnog sistema automobila. Svrha mu je da smanji emisiju štetnih izduvnih gasova...

Detaljnije
Lambda sonda

Lambda sonda

25. Jun 2020.

Lambda sonda ima zadatak da pošalje određen naponski signal elektronskoj upravljačkoj jedinici (ECU) koja zahvaljujući njemu prepoznaje trenutni sastav smeše vazduha i goriva.

Detaljnije
DTC off

DTC off

30. Maj 2020.

DTC OFF ili brisanje grešaka nije najbolje rešenje za neki problem pod haubom ali nekada je potrebno i to uraditi. Ako imate neki kvar svakako je bolje da se prvo pozabavite rešavanjem tog kvara nego da pokušavate da ugasite grešku.

Detaljnije
Chip tuning

Chip tuning

11. Maj 2020.

Pod definicijom Chip Tuning smatra se poboljšanje performansi automobila bez izmena komponenti motora. Odnosno poboljšanje performansi se postiže samo promenom u motornom računaru koji upravlja radom motora.

Detaljnije
Automatsko kvačilo: Bosch eClutch

Automatsko kvačilo: Bosch eClutch

23. Apr 2020.

Boš je konstruisao uređaj koji automatski kontroliše kvačilo manuelnog menjača. Uz njega moguće je uštedeti i do 10 posto goriva, a njegova primena omogućava korišćenje hibridnog pogona uz manuelni menjač.

Detaljnije